top of page

Museu Jordi Viader

 

El Museu Jordi Viader, aplega uns 35.000 objectes, la major part dels quals catalogats, de les diverses àrees d'interès que m'han ocupat al llarg de la meva vida.

S'estructura en vuit sales temàtiques diferents:

La primera sala està dedicada a les begudes i l'alimentació i conté ampolles, cartells publicitaris, taps corona i accions.

La segona sala exhibeix objectes relacionats amb la Indústria làctia, sobretot envasos, objectes publicitaris, displays i cartells.

A continuació hi ha un sala dedicada a la Història, amb llibres especialitzats, a col·lecció numismàtica i objectes de la Guerra Civil espanyola, d'higiene i de salut.

La sala dedicada a les Belles Arts, aplega quadres, catàlegs i llibres d'Art.

El món de la imatge es concentra en la sala dedicada al cinema, la fotografia i el periodisme, amb una important col·lecció de càmeres de cinema antigues.

La sala dedicada al Món del nen, exhibeix joguines, soldades de goma i plàstic, llibres infantils i juvenils, àlbums de cromos i vehicles de miniatura.

La col·lecció entomològica ha estat dipositada al Museu la Tela de Granollers. Restan alguns exemplars de lepidòpters i coleòpters, una col·lecció de fòssils, i una important biblioteca especialitzada.

L'última sala acull la biblioteca literària, amb més de 4.000 llibres, alguns dels quals dedicats.

Programa Zoom emès per 8 TV el dia 28 de març de 2010

 

Programa Connexió Barcelona emès per BTV el dia 9 de desembre de 2010

Programa Para Todos la Dos emès per TVE el dia 28 de gener de 2011

bottom of page